10 szuper divatos, elbűvölő és egyedi frizura ötlet kisfiúknak

A külső megjelenés nagyon fontos, mivel akárkivel találkozunk, ez alapján vonja le rólunk az első következtetéseket. Nincs ez másképp a gyermekek esetében sem, ezért a szülők egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek az egészen picik hajviseletére, melyet csakúgy, mint a felnőttekét magas fokú kreativitás és változatosság jellemez. Miért is kellene minden óvodásnak ugyanolyanra vágatni a haját? Egyre több szülő teszi fel magának ezt a kérdést, és választja a kevésbé hétköznapi gyerek frizurákat. Az alább bemutatottak között találhatunk bájos kisbabás, illetve felnőttesebb típusokat is, melyek tulajdonképpen az aktuális férfi frizurák kicsinyített másai. Kérjük tekintse meg ezt a 10 ötletet, melyet azért gyűjtöttünk össze Önnek, hogy könnyedén megtalálhassa azt, amely gyermekéhez a leginkább illik.

10 szuper divatos, elbűvölő és egyedi frizura ötlet kisfiúknak

1. Kisfiú frizura borotvált választékkal

1. Kisfiú frizura borotvált választékkal  Nagyszerű és könnyen elkészíthető frizura ez a kisfiúk finom és még kevés hajából, mely oldalt könnyen lelapul. Ez a hajviselet valóban nem hétköznapi: kifinomult, ugyanakkor ezzel a határozott választékkal figyelemfelkeltő is. A fejtetőn lévő hosszan hagyott tincsek remekül illenek a borotvált választékhoz és a finom, lágy arcszínhez. Legjobban akkor mutat, ha a hajat simára fésüljük.

A stílus részletezése: pin.it

2. Félhosszú frizura

2. Félhosszú frizura  Ha nem kedveli a különleges és bonyolult hajvágási technikákat, válassza ezt a bájos félhosszú frizurát, mely nem csupán nagyon helyes, hanem kényelmes is a kis örökmozgó számára. A haj kisebbik része az egyik oldalra, a nagyobbik része a másik oldalra van fésülve. A tincsek így szépen nőhetnek a választék mindkét oldalán.

A stílus részletezése:  littlemissmomma

3. Középen felállított kissé kócos frizura

3. Középen felállított kissé kócos frizura  Ez a hajviselet ötvözi a rövid és a hosszabb tincseket, ezért az egyik legkedveltebb a totyogók szüleinek körében. Ideális azok számára, akik kedvelik az írókéz frizurát, de mégsem választanák annak klasszikus, fejtetőn vékony csíkban felállított formáját. Kezelése igen egyszerű: formázzuk meg a középen hosszabbra hagyott tincseket – hétköznapokra lesimíthatjuk, különlegesebb alkalmakkor pedig tüskésre állíthatjuk a változatosság és a stílusosság kedvéért.

A stílus részletezése: pin.it

4. A klasszikus oldalt elválasztott haj

4. A klasszikus oldalt elválasztott haj  Bár a frizura trendek folyton változnak a gyerekek esetében is, a klasszikus félhosszú, oldalra fésült hajviselet gyakorlatilag sosem megy ki a divatból. Népszerűségét annak köszönheti, hogy minden alkalomhoz illik, legyen az egy hatalmas szülinapi buli vagy csak egy egyszerű vasárnapi templom látogatás. A haj nagyobbik része egyik irányba, kisebbik része a másikba fésülve minden eseményre szuper választás.

A stílus részletezése: vsco

5. Rövid kefehaj

5. Rövid kefehaj  Mi lehet jobb és menőbb annál, mint kisfiad megjelenését egy híres rocksztárévá változtatni? Míg az oldalsó rész szépen, rendezetten rövidre van nyírva, a középső, hosszabban hagyott tincseket egy kefével hátrafésüljük, és elsimítjuk, hogy a végeredmény olyan legyen, mint Elvis Presley frizurája. Már csak egy kis barnító krém hiányzik az extravagáns megjelenéshez..

A stílus részletezése: mens-hairstylists

6. Középen széles sávban hosszú, oldalt rövidre nyírva

6. Középen széles sávban hosszú, oldalt rövidre nyírva  Nem könnyű ezt a kissé szokatlan frizurát megfelelően beállítani – de ezen a képen látható a tökéletes megoldás. Remekül illenek egymáshoz a finom és selymes hosszú tincsek a rövid oldalsó szálakkal. Ha gyermeke haja félhosszú vagy hosszú, ezzel a frizurával és némi hajlakkal feldobhatja és egyedivé varázsolhatja megjelenését.

A stílus részletezése: pin.it

7. Oldalra fésült különböző hosszúságú hajtincsek

7. Oldalra fésült különböző hosszúságú hajtincsek  Ez a hagyományos oldalra fésült frizura megbolondított változata, mely tökéletes a babák finom hajához a fejtetőn, oldalt és hátul is. A középen lévő tincsek az egyik oldalra vannak fésülve, az oldalsók pedig fokozatos hosszúságúra vannak vágva, ettől lesz ez a hajviselet egy kicsit más, lágyabb és szelídebb, mint a többi hasonló típus.

A stílus részletezése: pin.it

8. Vad fejtető, oldalt rövid hajjal

8. Vad fejtető, oldalt rövid hajjal  Bár ő még egy kisfiú, ezt a nagyszerű hajviseletet bármely magára valamit is adó, divatot követő férfi megirigyelheti. A cseppet sem gyerekes frizura és a felnőttes ruha érett férfi benyomását kelti, azonban tudjuk, hogy egy óvodásról van szó – ettől olyan bájos az összkép. Különlegessége, hogy a fejtetőn dúsan és hosszan hagyott haj élesen elválasztódik a rövid oldalsó tincsektől.

A stílus részletezése: instagram

9. Felfelé fésült fürtök

9. Felfelé fésült fürtök  Csodás frizura ez hosszú vagy félhosszú, dús és erős szálú hajú kisfiúknak. Kócos és igen egyszerűen kezelhető, a középen lévő részt egy kefével és kevés zselével felfelé fésüljük, míg az oldalsó tincseket vágassuk minél rövidebbre, ezáltal lesz érdekes a végeredmény.

A stílus részletezése: haircutinspiration

10. Aranyos egyenes tetejű afro frizura

10. Aranyos egyenes tetejű afro frizura  Ez a frizura kimondottan csak a göndör és vastag afro hajból áll jól. A fejtetőn letisztult, egyszerű, jól körülhatárolható formára van vágva a kisfiú haja, amely oldalt és hátul néhány milliméteresre fel van nyírva. Bár a rövid és hosszú rész közti átmenetet igyekeztek megtartani, a két hosszúság közti különbség olyan nagy, hogy mégis élesen elválasztódik egymástól a fejtető és az oldalsó rész.

A stílus részletezése: haircutinspiration

 

Válasszon olyan frizurát gyermekének, mely jól tükrözi a kicsi személyiségét! Persze a legfontosabb az, hogy amellett, hogy divatos és bájos legyen, szeresse is saját hajviseletét, azonosulni tudjon vele és persze kényelmes legyen számára a mindennapok során . Ha a fentiek közül választ, biztosan nem fogja megbánni, hiszen a bemutatott példák mindegyike megfelel ezeknek a követelményeknek, és természetesen mind nagyon aranyos.

Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!