Top 10 legkreatívabb ötlet a mobilod átváltoztatásához

Nézzünk szembe a tényekkel; a világunk az okostelefonok köré épül. Hagytad már otthon véletlenül a telefonodat? Esetleg, lopták már el vagy veszítetted már el? Hogy érezted magad? Üresnek? Félembernek? Igen. Mióta az okostelefonok az életünk részét képezik, azóta odafigyelünk telefonunk kinézetére, tartozékokat veszünk hozzá és csinosítgatjuk őket.

Top 10 legkreatívabb ötlet a mobilod átváltoztatásához

10 projekt okostelefon átalakítására videóval és lírással

Horgolt védőtok

 

 

Azt kell hogy mondjam ez a rögtönzött horgolt telefon tartó teljesen elnyerte a tetszésemet.
Készítése közben többszínű fonalat is lehet alkalmazni, ez által egy egyedi és nem mindennapi tokot kapunk, amely a saját ízlésünkre készült.
Horgolás közben néha győződj meg róla, hogy az aranyos kis telefon zokni tökéletesen illeszkedik. Ez egy nagyszerű alternatíva, hogy ha már unod a szokásos borítokat de még mindig szeretnéd megvédeni telefonod a karcolásoktól.

Dekorált fülhallgató

Ha az a típus vagy, aki állandóan zenét hallgat vagy rádiót fülhallgatón keresztül, akkor ez a projekt neked szól, hogy hogyan tudod átalakítani az unalmas fülhallgatód valami extravagáns tartozékká. Minden amire szüksége van egy csomó puha műanyag gyöngy, egy olló és egy kis türelem, hogy fölvágd őket  és szétnyisd őket  egyenként. Ez után helyezd úgy fel őket amilyen színes mintát akarsz. Nem csak szép, de ezek a gyöngyök megakadályozzák a fülhallgató gubancolódását – szép és hasznos!

Márványos matricák telefon tokra

A fenti videóban már láthattátok néhány szimpla módját annak, hogyan dekorálhatjátok ki a telefontokot a legegyszerűbb és legolcsóbb módszerekkel. Nem lesz másra szükség csak néhány dísztelen plasztik tokra, amelyekhez olcsón hozzá lehet jutni. Elsőként megmutatom hogyan tudjátok felöltöztetni a tokot márvány technikával úgy, hogy csinálunk néhány márvány matricát víz és körömlakk segítségével. Végy elő egy poharat és töltsd meg szobahőmérsékletű vízzel. Szükséged lesz az említett tokra, egy tűre és az általad kiválasztott színű körömlakkokra. Cseppents a körömlakkokból a víz tetejére egymás után, mindig az előző színű közepébe. Használhatsz két vagy több színűt is akár, én a videóban vidám színeket használtam. Ezután a tű segítségével virág formát rajzoltam. Mielőtt teljesen megszáradna az ujjad hegyével vedd ki a vízből és ha akarod vágd le a széleit, hogy szebb formája legyen, majd simítsd rá a tokra. Folytasd ezt a műveletet annyiszor ahány márvány matricát szeretnél. Sok sikert a projekthez.

Telefon tok díszítése dekortapasszal

A dekortapasz (Washi tape) némiképp új megszállottság, mert rengeteg különböző minta inspirál dekorációs ötletre, így valószínű, hogy megtalálod bármelyik kézműves boltban. A lehetőségek végtelen tárháza tárul elénk ezzel a sok szép szalaggal, és mivel ez könnyen leválik, annyiszor frissítheted a mintát, ahányszor tetszik. Felhasználásuknak már a képzelet sem szab határt, hiszen rengeteg inspiráló ötletre lelhetsz az Interneten. A jó minőségű dekortapasz remekül, tartósan szinte minden felületre tapad, könnyű vágni és tépni, eltávolítása során nem hagy semmilyen felületen foltot, és még újra is ragasztható. Könnyű írni és nyomtatni rá, a színek és technikák kombinálásával pedig megszámlálhatatlan sok színes dekor variációt hozhatsz létre. A projektet megtalálod a videóban ábrázolva lépésről lépésre.

Telefon tok díszítése Duct Tape -pel

A Duct Tape egy méltán népszerű vízálló, szövet erősítésű ragasztószalag, amely kivállóan alkalmas dekorálásra.

Csupán pár másodperc, és egy darab széles cellux szükséges hozzá, hogy máris minimalista stílusba öltöztesd a telefonod. Csak találj ki egy mintát amit igazán szeretsz, de lehet egyszínű is és íme!

Lemosható körömlakk matrica készítése

Nem ismerek olyan embert, aki gyerekkorában ne gyűjtött volna valamilyen matricát és ne ragasztotta azt volna föl valamilyen felületre. Most megtervezheted a saját matricádat és ezzel testre szabhatod a telefontokod.

Nincs másra szükség csak egy mintára amely lehet egyszerűbb vagy bonyolultabb is, egy darabka zsírpapírra, átlátszó ragasztószalagra, valamint szikére amivel kivágod a formát. Ha kész vagy a formával jöhet a körömlakk, amely színét te határozod meg. Miután lefestetted távolítsd el a formát és a matrica ott marad a tokon, amelyet bármikor lemoshatsz körömlakklemosó segítségével.

Gülü szemek a telefonodra

Szemek a telefonodra? Igen! Ez a bohókás ötlet a fenti Top 10 videóban egyaránt alkalmazható fiús és lányos tokon is. Nincs másra szükséged csak gülüszemekre, egy szimpla telefontokra és pillanatragasztóra.

Telefon tok – Egyedi kép

Ez az utolsó gondolat a kedvencem, mert ez teljesen testre szabható, és a legszemélyesebb is. Szükség lesz egy átlátszó telefontokra és bármilyen képre, amit kiválasztottál és egyszerűen vágjuk méretre, hogy illeszkedjen a keretbe. Hozhatsz létre saját mintákat, kollázsokat, vagy csak szimplán fényképet használva, amelyen a barátok, vagy aranyos kis háziállatok is szerepelhetnek. Szeretem!

Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!