15 DIY pihe-puha kötött takaró, amihez nem kell tudni kötni

Mi más tehetné kellemesebbé a pihenésedet, mint egy pihe-puha, meleg takaró? Ezt a csodás érzést csak azt tudja fokozni, ha a saját magad által készített plédet húzod magadra a kényelmes kanapédon. Régóta kacérkodsz a gondolattal, hogy megtanulsz kötni, vagy éppen mesterien űzöd ezt a tevékenységet? Mindkét esetben találsz magadnak kihívást válogatásunkban!

15 DIY pihe-puha kötött takaró, amihez nem kell tudni kötni P2

1. Karral kötött takaró

1. Karral kötött takaró  Unod már a konvencionális dolgokat, szeretnél valami igazán újat kipróbálni? Kezdőknek is gyerek játék ez a takaró kötési módszer, amit a karoddal hajtasz végre, és mindössze 45 perc alatt elkészül a gyönyörűség!

Forrás: simplymaggie

2. Kötőtű helyett PVC cső

2. Kötőtű helyett PVC cső  Hatalmas, bársonyos takarót köthetsz magadnak, két PVC cső segítségével, amiket kötőtű helyett használsz. Ezeken kívül szükséged lesz még néhány tekercs vaskos fonálra és némi ragasztó szalagra, hogy tartsd a takaród oldalainak arányait. Ha tetszett az ötlet ITT találsz még több PVC elképzelést

Forrás: boredpanda

3. 3 kg merinó gyapjú és óriási kötőtűk találkozása

3. 3 kg merinó gyapjú és óriási kötőtűk találkozása  Hihetetlen, de tényleg lehet kapni óriás méretű, fa kötőtűket, amik tényleg nagyon praktikusak, hiszen nem kell tartanod a takarót a karjaiddal, mint a karral kötés esetében. Ehhez a takaróhoz 3 kg színtiszta merinó gyapjút használtak fel, és a végeredmény magáért beszél, mintha bárányfelhőkbe burkolóznál, mikor magadra húzod a takarót!

Forrás: allaboutami

4. Szürke csoda

4. Szürke csoda  Ismét egy karral kötött gyönyörű takaró, amit rövid idő alatt megalkothatsz, és már élvezheted is a finom simogatását! Ha merinó gyapjúból kötsz, akkor igazán exkluzív hatást érsz el, míg a szürke szín szinte minden környezetben jól mutat.

Forrás: madeupstyle

5. Végtelen takaró

5. Végtelen takaró  Ez a változat egy kissé időigényesebb, hiszen nem vastag gyapjúfonalból készült, de megéri a fáradságot, hiszen gyönyörű takarót kapsz a végén, amire ha vigyázol, sok-sok évig jó szolgálatot tehet otthonotokban. Használd ki szabadidődet, és ülj le minden nap egy kicsit kötögetni, így hamar elkészülhet a remekmű.

Forrás: mamainastitch

6. Ragyogó sárga

6. Ragyogó sárga  Ez a takaró egy igazi “wow, hol szerezted?” darab, ami azonnal magára vonzza a tekinteteket! A titka a ragyogó sárga színében, és a kis gyapjúba rejtett csillámokban van, amitől igazán különleges plédet varázsolhatsz magadnak! Ideje beszerezni egy ilyen fonalgombolyagot!

Forrás: purlsoho

7. Takaró kezdőknek

7. Takaró kezdőknek  Ha még életedben nem kötöttél, akkor se tántorodj el attól, hogy elkészítesz magadnak egy puha, meleg takarót. Ez a verzió kezdőknek is tökéletes választás, így szerezd be a leírásban kért mennyiségű fonalat, és kövesd az útmutatót!

Forrás: allfreeknitting

8. Csak lazán

8. Csak lazán  A laza kötésű takaró igazán könnyed, de mégis finom, meleget adó kellékünk, ami minden háztartásban elengedhetetlen! A link segítségével a kevésbé gyakorlott kötők is boldogulnak, sőt még letölthető  PDF fájl is szolgálatukra vár!

Forrás: classiceliteyarns

9. Kötött sellőuszony

9. Kötött sellőuszony  Változtasd magadat kecses sellőlánnyá ezzel a szuper mókás kötött hableány uszonnyal! Nem kell sok minden hozzá, csak a szép dundi fonalak, és a karod! Na, meg persze egy elkészítési útmutató, amit a lenti linken megtalálsz! Imádni fogod az új uszonyodat!

Forrás: simplymaggie

10. Pihe-puha álom

10. Pihe-puha álom  A legfontosabb dolog, amire szükséged lesz ennek a pihe-puha álom takarónak elkészítéséhez, az az idő és türelem! Ha ebből a kettőből van elég Neked, akkor bátran kezdj bele a kötésbe! Részletes elkészítési leírást a linken találsz, s egy kis motiváló történetet is!

Forrás: marnimadeit

Ez a cikk folytatódik a következő oldalon

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!