reklám

Tízperces átfordulós fánk

reklám

Ez egy irtó nagy családi kedvenc nálunk. Pillekönnyű fánkok készülnek ebből az egyszerű tésztából. Próbáld ki porcukorral, vaníliás cukorral, vagy akár kedvenc lekvároddal. Semmi macera nincs vele, nem szívja meg magát olajjal és a sütés is kifejezetten szórakoztató, hiszen a fánkok maguktól fordulnak meg. Ezen kívül hosszú napokig puha marad és gyerkőcök is imádják.

Tízperces átfordulós fánk

Hozzávalók: 

  • Finomliszt: 300 g
  • Sütőpor: 1 csomag
  • Porcukor: 3 ek
  • Tojás: 2 db
  • Tejföl: 280 g
  • Lekvár tetszés szerint

Az elkészítését a videóban megtekinthetitek

reklám
reklám
reklám
reklám

Jó étvágyat 🙂

reklám

Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal!