Sajtos-burgonyapürés lepény

Megmaradt egy kis burgonyapüréd? Itt a tökéletes vacsora recept hozzá! 🙂

Sajtos-burgonyapürés lepény

Hozzávalók:

  • Burgonyapüré: 400 g.
  • Tojás: 1 db
  • Finomliszt: 5-6 evőkanál
  • Reszelt sajt (cheddar): 80 g.
  • Újhagyma: tetszés szerint
  • Só, bors: tetszés szerint

*Megjegyzés: A liszt mennyisége attól függ, mennyire szilárd, vagy folyós a burgonyapüré. Ha túl száraz, adj hozzá még egy tojást, ha túl folyós, még egy evőkanál lisztet. Nem kell betartanod pontosan a fenti mennyiségeket, a lényeg, hogy formázható állagúra gyúrd a tésztát. Sajt is mehet bele bőven, természetesen bármilyen jó, én cheddart használtam.

Az elkészítését a videóban megtekinthetitek

Jó étvágyat 🙂

Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Nem spam!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Nem spam!