Tízperces átfordulós fánk

Ez egy irtó nagy családi kedvenc nálunk. Pillekönnyű fánkok készülnek ebből az egyszerű tésztából. Próbáld ki porcukorral, vaníliás cukorral, vagy akár kedvenc lekvároddal. Semmi macera nincs vele, nem szívja meg magát olajjal és a sütés is kifejezetten szórakoztató, hiszen a fánkok maguktól fordulnak meg. Ezen kívül hosszú napokig puha marad és gyerkőcök is imádják.

Tízperces átfordulós fánk

Hozzávalók: 

  • Finomliszt: 300 g
  • Sütőpor: 1 csomag
  • Porcukor: 3 ek
  • Tojás: 2 db
  • Tejföl: 280 g
  • Lekvár tetszés szerint

Az elkészítését a videóban megtekinthetitek

Jó étvágyat 🙂

Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Nem spam!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Nem spam!