30 DIY fürdőszoba tároló ötlet, amit érdemes kipróbálni!

Kétségkívül a fürdőszoba az egyik legfontosabb helyisége otthonunknak – ez az a hely, ahol a mindennapi stressz után kiengedheted a gőzt és újra feltöltődhetsz. Ezért is elengedhetetlen, hogy a fürdőszoba zavarmentes, barátságos és rendezett legyen! Íme néhány ötlet, hogy ez mindenki számára elérhető legyen.

30 DIY fürdőszoba tároló ötlet, amit érdemes kipróbálni!

1. A fürdőszobaszekrény rendszerezése

A fürdőszobaszekrény rendszerezése Túl kicsi a fürdőszobád, ugyanakkor rengeteg dolgot kell benne tárolnod? Semmi okod az aggodalomra! Ezzel a remek ötlettel maximálisan kihasználod a szekrényben lévő megannyi helyet! 

Forrás: alejandra

2. Fürdőszobai rekeszek

Fürdőszobai rekeszek Miért is költenél feleslegesen drága tárolókra, állványokra, amikor néhány könnyedén beszerezhető eszköz segítségével Te is bármikor elkészítheted?

Forrás: shanty-2-chic

3. Rusztikus fürdőszobai ötletek

Rusztikus fürdőszobai ötletek  Ha te is szeretnél a fürdőszobádnak rusztikus áhítatot kölcsönözni, ugyanakkor mindezt a lehető legkedvezőbb áron, akkor itt a megoldás.

Forrás: craftsmandrive

4. Virágtartók tárolóként

Virágtartók tárolóként  Mielőtt rohannánk az üzletbe újabb polcokat venni, gyorsan nézzünk körül otthon – nem is gondolnánk, hogy milyen kincsekre lelünk! Ilyenek lehetnek például a balkonládák, amelyek nem csak rengeteg kacatot elnyelnek, de emellett rendkívül jól mutatnak a fürdőszobai közegben.

Forrás: ourfifthhouse

5. Befőttes üvegek, mint tárolók

Befőttes üvegek, mint tárolók  Ha úgy érzed, hogy az olyan apróságok, mint a hajgumi, vattakorong vagy a fültisztítók mindig csak rendetlenséget okoznak a fürdőszobádban, akkor itt egy remek ötlet, hogy a kihasználatlan helyeken pénztárcakímélő megoldásokkal azonnal rendet teremts!

Forrás: lovelylittledetails

6. A személyre szóló tárolás

A személyre szóló tárolás  Ha a fürdőszobai dolgaid egyre csak gyarapodnak, és már teljesen elvesztél a rendszerezési ötletekben, akkor van néhány tippünk, hogy ezt egyszerűen meg tudd oldani.

Forrás: abeautifulmess

7. Gyors és egyszerű fürdőszobai polcrendszer

Gyors és egyszerű fürdőszobai polcrendszer  Spórolj meg rengeteg pénzt és időt a saját készítésű polcrendszereddel! A forrásban lévő leírásban bemutatjuk, hogy hogyan is valósíthatod ezt meg.

Forrás: hgtv

8. A fürdőszobaszekrény ajtaja, mint tárolóhely

A fürdőszobaszekrény ajtaja, mint tárolóhely  Soha nem szabad figyelmen kívül hagyni a szekrényajtókban megbúvó lehetőségeket, és ezek megfelelő kiaknázását! Néhány egyszerű ötlettel, átalakítással fantasztikus módon bővíthetjük fürdőszobánk tárolóhelyeinek számát.

Forrás: remodelaholic

9. Filléres megoldások

Filléres megoldások  Ha szűkölködsz az időben, viszont nem szeretnél egy vagyont költeni fürdőszobai bútorokra, tárolókra, akkor ezekkel a megoldásokkal könnyedén, és rendkívül költséghatékonyan berendezheted a fürdőszobádat.

Forrás: thecrazycraftlady

10. A fürdőszobai textíliák rendszerezése

A fürdőszobai textíliák rendszerezése  Ha úgy gondolod, hogy képtelenség rendet tartani a fürdőszobai textíliák között, akkor íme egy kis segítség, hogy a mindennapokban ne okozzanak ismét fejfájást az ilyen apróságok.

Forrás: delightfulorder

Ez a cikk folytatódik a következő oldalon

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!