Húsvéti muffin összeállítás

Csokorba szedtünk néhány igazán kreatív és finom muffin ötletet, amelyet garantáltan a te családod is imádni fog. Vigyázat, érdemes belőle nagyobb mennyiséget készíteni, mert rendkívül kelendő. Muffin forma szinte minden háztartásban megtalálható, de ha esetleg nem lenne, ne aggódj még nem vagy elkésve a beszerzésével.

Húsvéti muffin összeállítás pin

1. Húsvéti muffin

1. Húsvéti muffin   Az első recept, amit találtunk Nektek egy igazán ötletes dekorációval van megoldva. Kitaláljátok miből van a répa? Elárulom, eperből. Ha neked is felkeltette az érdeklődésedet kukkantsd meg a receptet és nem fogsz tudni ellenállni, ahogy a gyerekek sem.

A receptet ITT megtekintheted!

2. Húsvéti kiscsibe muffin

Húsvéti kiscsibe muffin  Nem csak a nyuszi lehet a húsvét képviselője, itt vannak ezek az aranyos kis csibe muffinok, melynek elkészítése szintén gyerekjáték. Felejtsd el a hagyományos süteményeket és légy kreatív, örömet szerezve ezzel a családnak.

Receptet ITT megtekinheted!

3. Különleges húsvéti tojások

Különleges húsvéti tojások  Ennél a receptnél igazán kiélheted dekorációs vágyaidat, hiszen ettől lesz egyedi. Ha évről évre igyekszel változatos és szemet gyönyörködtető tojásokat készíteni, idén nincs más dolgod csak süsd meg ezeket az ínycsiklandó tojásokat.

Receptet ITT megtekintheted!

4.Rama Húsvéti Nyuszifészek muffin

Rama Húsvéti Nyuszifészek muffin  Egy idő után a tojásfestés is unalmas lehet. Ha szeretnéd, hogy a te ajtód előtt álljanak sorba a locsolók, lepd meg őket ezekkel az egyedi kis kosárkákkal és garantálom, hogy jövőre is vissza térnek.

Receptet ITT megtekintheted!

5. Húsvéti mandulás madárfióka muffin

Húsvéti mandulás madárfióka muffin  Ha tavasz, akkor madárcsicsergés, napsütés és ébredező természet a jellemző. Sajnos idén késik a meleg de ezekkel az aranyos kis madárfióka muffinokkal csempézhetünk egy kis tavaszt az ünnepekre.

Receptet ITT megtekintheted!

6. Gyömbéres húsvéti muffin

Gyömbéres húsvéti muffin  Ennek a színkavalkádnak csak a képzeleted szabhat határokat, krém négy féle ízesítésben és színben. Akad itt köztük virág, tojás, nyuszi, csibe díszítés, tuti, hogy minden locsoló talál köztük majd kedvére valót.

Receptet ITT megtekintheted!

Forrás: Receptműhely

Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!