Juhtúrós sztrapacska

Juhtúrós sztrapacska: vagy más néven juhtúrós galuska eredeti szlovák étel. Ha átmész északi szomszédainkhoz, szinte biztos, hogy étteremben ezt is rendelsz. Ezentúl nem kell elutaznod ahhoz, hogy egy jó juhtúrós sztrapacska gasztronómiai élményben legyen részed, mert akár otthon is elkészítheted ezt az egyszerű ételt. Ha készítettél már galuskát, egy jó recept alapján ez sem okozhat gondot.

Juhtúrós sztrapacska

Hozzávalók:

  • Burgonya: 800 g
  • Só: 1,5 teáskanál
  • Finomliszt: 400 g
  • Tojás: 1db
  • Szalonna: tetszés szerint
  • Lilahagyma: tetszés szerint
  • Juhtúró: 500 g
  • Tejföl: tetszés szerint

Az elkészítését a videóban megtekinthetitek

Jó étvágyat 🙂

Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Nem spam!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Nem spam!