13 ember, aki biztosan tudja, hogyan veszíthet el egy fogadást méltósággal

Veszítettél el valaha fogadást? Mi volt a legrosszabb, amit akkor kellett tenned? Ennek a cikknek a hőseinek hihetetlen színűre kellett festeniük a hajukat, leborotválni a szakállukat, stb. Úgy tűnik, hogy ezeknek a fogadásoknak a győztesei meglehetősen gonosz humorérzékkel rendelkeznek. Nézzük hát a vicces képeket 😀

 

Rehabilitációs betegekkel dolgozom. 2 hónappal ezelőtt kötöttem egy fogadást egy pácienssel, hogy leborotválom a szakállam, ha elér egy bizonyos célt. Ma megcsinálta. Holnap babaarccal láthat engem.

Az apám kihívta a diákokat az iskolában, ahol ő az igazgató, hogy 1000 percet olvassanak végig felváltva. A jutalom az volt, hogy megengedi a diákoknak, hogy egy triciklin végiglökjék őt a folyosón, miközben páratlan ruhákat visel

A bátyám viccesen azt mondta a nagymamánknak, hogy 100 dolgot szeretne az 1 eurós áruházból karácsonyra. A nagymama nem szereti a kihívást.

Ez a 86 éves férfi kihívott engem egy rúdtánc versenyre, amikor boldog óra (happy hour) volt. Megnyerte.

Az egy éven át tartó 5 dolláros kihívás (az összes 5 dolláros bankjegyet félre kell tenni) eredménye. 104 bankjegyet gyűjtöttem össze.

Minden hálaadáskor, az én kis unokatestvérem, kihív engem egy dámajátékra. Az elmúlt 9 évben dokumentáltam a vereségét.

Egy svéd igazgató fogadott egy tanulóval: ha a hallgatónak sikerül elvégezni a 9. osztályt, az igazgató rózsaszínre festi a haját. A múlt héten a 61 éves igazgató eleget tett a kötelezettségének!

Ez a cikk folytatódik a következő oldalon