Egy kétgyermekes anyuka lerajzolta a mindennapjait, melyről minden szülő magára ismer majd

Egy orosz művész, karikaturista és nem mellékesen két apró gyermek édesanyja. A neve: Mary Gorbunova. Mary Instagramján nem csak a megrendelésre készített projektjeit, de a művésznő mindennapi életét feldolgozó karikatúráit is megcsodálhatjuk, melyeket szó szerint imádnak a rajongók. Az anyasággal kapcsolatos bosszantó, mégis felettébb valósághű helyzetekkel mindenki könnyedén azonosulni tud, ezért pedig kicsit minden édesanya úgy érezheti, mintha róla szólnának ezek a rajzok. Nézzük hát a csodálatos képeket 🙂

A képeimet nézve talán olyan érzésed lehet, mintha a gyerekeim állandóan ordítoznának, de nem. Természetesen csak éjszaka.

Ma az asztalnál brokkolit, tésztát és bogyós gyümölcsöket szolgáltunk fel, az asztal alatt pedig ugyanezt, csak kisebb mennyiségben.

A gyerekeim őrült energiája 40 perccel lefekvés előtt.

Törött tányér, sejtelmes tócsa, szétszaggatott iratok – ezek olyan bűncselekmények, melyekkel nap mint nap találkozom. Mindig három gyanúsítottam van.

Mindegyik szülői könyvnek, amit olvastam és mindegyik gyereknevelési technikának, amit kipróbáltam ugyanaz lett a vége: könnyek, imák és hangos kiabálások. Legtöbbször boltba sem tudunk menni ezek nélkül.

Kérdés az anyákhoz: hány percet tudtatok biztonságban zárt ajtók mögött tölteni? Az én rekordom 3 perc.

Ez a cikk folytatódik a következő oldalon