36 legmenőbb hajviselet, amelyek téged is különlegessé tesznek

Miért szeretjük a hosszú hajat? Azt hiszem, a válasz meglehetősen nyilvánvaló: Hiszen annyiféleképpen meg tudjuk csinálni, annyiféleképpen variálható. Persze nem mindenkinek van ehhez kellő fantáziája, hogy nap, mint nap kitalálja a legújabb kreálmányát, vagy egyszerűen nincs kedve ezzel foglalkozni. Nekik ez egy tökéletes útmutató, hogy mindig egyedi legyen, és soha ne váljék unalmassá a hosszú hajunk. Íme 36 fantasztikus hajkorona ötlet hosszú hajhoz, amit mindenkinek kötelező kipróbálnia!

36 legmenőbb hajviselet, amelyek téged is különlegessé tesznek

1. Tüzes fonat

1. Tüzes fonat Klasszikus kontyot remekül feldobhatjuk úgy, hogy a két oldalon leválasztunk egy-egy tincset, amelyek befonunk, majd végül lazán a konty köré tekerjük. Az egyszerűsége miatt tökéletes lehet a hétköznapokra, de akár egy vacsorához is.

Forrás: thebeautydepartment

2.  A természetes bohóság

2. A természetes bohóság Légy természetes! Ez a gyönyörű, könnyed, ragyogó hétköznapi kinézet, amivel akár az iskolában is feldobhatod a hangulatod, de remek választás egy esti koncerthez is 🙂

Forrás: bloglovin

3. DIY Khaleesi által inspirált fordulat

3. DIY Khaleesi által inspirált fordulat Ez a könnyű, nyári hajviselet teljes mértékben egy kétszeresen átfordított zsinórra emlékeztet bennünket. Valóban érdemes kipróbálni, nagyon könnyű elkészíteni. Viseljétek bátran!

Forrás: kokay

4. Egyszerű csavarás

4. Egyszerű csavarás Abban teljesen biztosak vagyunk, hogy ennél könnyebb frizurát tutira nem találtok sehol. Még a legálmosabb reggelen is meg lehet pillanatok alatt csinálni. A képen használtak egy kevés póthajat, de Neked ez sem kell feltétlenül.

Forrás: notey

5. Pompás copf

5. Pompás copf Bizony senkinek sem kell lemondania a dús, szépen ívelt copfról. Elárulunk néhány apró trükköt, amivel ilyen csodás copfot tudtok magatoknak otthon készíteni. Hogy mire van szükséged? Merítsd az ötletet tőlünk!

Forrás: cawebpages

6. Virágköltemény a hajunkból

6. Virágköltemény a hajunkból Hogy hogyan lehetséges ez? Elárulom, hogy ezt akár Te magad is meg tudod csinálni, és garantáltan mindenkit elvarázsol majd ez a hajköltemény. Tulajdonképpen bármilyen eseményen bátran megállja a helyét.

Forrás: kassinka

7. Masnicopf

7. Masnicopf Annyira cuki ez a hajviselet, tökéletes bármelyik korosztálynak, és tényleg nagyon egyszerű elkészíteni a kis hajmasnit, akár kisebb gyerekek is könnyedén megtanulhatják.

Forrás: pinterest

8. DIY francia fonat

8. DIY francia fonat A legjobb az egészben, azon kívül, hogy rendkívül egyszerű a kivitelezése, hogy akár kicsit kócosabb hajból is tökéletesen fog mutatni. Ha már elsajátítottad a mozdulatot, akkor akár késéskor a munkába menet a buszon is gyorsan megcsinálhatod magadnak, így mindjárt sokkal rendezettebb külsőt varázsolsz magadnak.

Forrás: youbeauty

9. A klasszikus oldalcopf

9. A klasszikus oldalcopf Ez az egyszerűen elkészíthető oldalcopf remek választás egy napközbeni, vagy egy esti hajviseletnek is. Némi trükközéssel még pompásabb hajviseletet kölcsönöz, amelyet akár kétféleképpen is viselhetünk.

Forrás: camillestyles

10. Tűzzük fel a kontyot

10. Tűzzük fel a kontyot Ez a legjobb példa a sietős hétköznapokra, amikor a sok teendőd közepette rájössz, hogy perceken belül egy hivatalos eseményen kell részt venned. Ekkor elengedhetetlen a megfelelő hajviselet. Az alábbi ötlet szuper gyors és egyszerű, amelyet pillanatok alatt elkészíthetsz.

Forrás: lovethispic

Ez a cikk folytatódik a következő oldalon

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!