10 fantasztikus ötlet, amivel rusztikussá varázsolhatjuk fürdőszobánkat

  10 fantasztikus ötlet, amivel rusztikussá varázsolhatjuk fürdőszobánkat

1. A barna ötven árnyalata

1. A barna ötven árnyalata  Ebben a fürdőszobában a barna szín dominál, belépve egy barátságos erdei házikóban érezhetjük magunkat. A tervezők igyekeztek természetes anyagokat használni, a fa bútorok és a kavicsszerű csempe a természetet idézi. A madárfészekhez hasonlító vékony gallyakból készült dekoráció is telitalálat.

Forrás: facebook.com

2. Csipkecsoda az ipari stílusú fürdőszobában

2. Csipkecsoda az ipari stílusú fürdőszobában  Bátran kísérletezhetünk egymással eltérő stílusok használatával is. Itt a nyers és egyszerű hatást keltő falburkolatokat merész csipkezuhataggal és monumentális, díszes csillárral kombinálták. Az eredmény igazán egyedi lett.

Forrás: wolveshill

3. Rusztikus fürdőszoba fillérekből

3. Rusztikus fürdőszoba fillérekből  Nem szükséges drága kiegészítőkre vadásznunk, ha kellően találékonyak vagyunk. Bevállalósoknak elég lehet egy kidobásra ítélt, kopott létra és néhány fémből készült tárolókosár, amely még praktikus polcként is szolgálhat.

Forrás: ideipentrucasa

4. Egyszerű, de cseppet sem unalmas

4. Egyszerű, de cseppet sem unalmas  Ki mondta, hogy az egyszerűség nem lehet érdekes? A rusztikus faládákra emlékeztető fürdőszobabútor teszi ezt a mosdót különlegessé. A bútor és a tükör kiegészítik egymást: nincs itt semmi túlzás, ez a fürdő egyszerűen szemet gyönyörködtető.

Forrás: mydomaine.com

5. Türkiz különlegesség

5. Türkiz különlegesség  Az élénk színek kedvelőinek sem kell lemondaniuk a vintage fürdőszobáról. A sápadt barnák után itt egy igazán vidám és fiatalos fürdőszoba. A modern, feltűnő színválasztást jól ellensúlyozza a régi bútor és mosdó, valamint a klasszikus gyertya formájú falikar.

Forrás: pinterest.com

6. Hófehér bútorok, kellemes hangulat

6. Hófehér bútorok, kellemes hangulat  Ez a fürdőszoba üdítően világos, a fehér színt csak egy-egy barna kiegészítő töri meg. A régies hangulatot a kopottas képkeret és a kosárkák biztosítják. Minden kiegészítő harmóniában van egymással, mégsem tolakodóan tökéletes az összkép.

Forrás: bhg.com

7. Romantika felsőfokon

7. Romantika felsőfokon  Vidéki romantika a fürdőszobában. Egy közös fürdőzés ilyen csodálatos környezetben biztosan összehozza a párokat és segít kiszakadni a hétköznapokból. A meleg színek, a gyertyafény mind az ellazulást segítik, aki ide belép egy különleges kis szentélyben érezheti magát. Kell ennél több egy borongós őszi estén?

Forrás: redheadcandecorate.com

8. Rusztikus és modern: ötvözzük a kettőt!

8. Rusztikus és modern ötvözzük a kettőt  A nyers fából készült falburkolat és a modern mosdó is jól megfér egymás mellett. A modern vonalat erősíti a geometrikus mintájú szőnyeg, azonban a fal annyira hangsúlyos, hogy a rusztikus hangulat ennek ellenére egyértelműen megmarad.

Forrás: rbrantdesign.com

9. A szürke beton térhódítása

9. A szürke beton térhódítása  Manapság egyre népszerűbb a beton használata a belsőépítészetben. Miért ne jelenhetne meg akár a fürdőszobában is? Egyszerű, időtálló és különleges, ne féljünk tőle, ha tetszik a minimalista stílus!

Forrás: lardocelar

10. Örök divat: a téglafal

10. Örök divat a téglafal  A tégla méltóságteljes és nagyon trendi. Minden stílushoz kiválóan alkalmazkodik: régies kiegészítőkkel, szürkés árnyalatban a vintage klasszikus példája.

Forrás: ideipentrucasa

Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!