15 gyönyörű virágmintás manikűr, ami tavaszi hangulatba hoz

A virágminták sosem mennek ki a divatból, legyen az akár ruhán, táskán, vagy éppen az ujjaid hegyén. A szebbnél szebb virágok a körmödön lehetnek elegánsak, romantikusak, játékosak, pompázhatnak trendi színekben, mindenki találhat magához illőt. Összegyűjtöttünk neked 15 olyan virágmintás manikűrt, amik közül kezdő manikűrösként és profiként is vígan válogathatsz, hogy a tavasz beköszöntével körmeid is virágba boruljanak.

 15 gyönyörű virágmintás manikűr, ami tavaszi hangulatba hoz pin

1. Visszafogott pasztell

1. Visszafogott pasztell Ha szereted a finomabb, nude árnyalatokat, akkor neked való ez a visszafogott, ám gyönyörű manikűr. Fesd pasztell rózsaszínűre körmeidet a hüvelyk ujjadtól a középsőig, majd gyűrűs ujjadra szintén pasztell színekből rajzolj egy szép virágot, amit fehér lakkal 3D hatásúvá tehetsz. Tegyél strasszokat a virág közepébe, és a kisujjaidat is kiemelheted csillámos fedőlakkal.

Forrás: pin

2. Sötét elegancia

#комбиманикюр #курсысамара #коди #ногтивотрадном #красивые_ногти

Елена Лизунова (@elenochka_lizunova_) által megosztott bejegyzés,


A kép magáért beszél, ez a gyönyörű mély bordós, mályvás szín fenségesen mutat, annak ellenére, hogy matt maga a körömlakk. A sötét alapra fehérrel fess virágokat, így még kontrasztosabb a hatás, majd díszítsd körmeidet a körömágyak fölött pici ízléses strasszkövekkel. Elegáns manikűrödet hozzáillő ruhával kombinálva igazi dívának érezheted magad.

Forrás: instagram

3. Klasszikus virágok

3. Klasszikus virágok Ki ne emlékezne a gyerekkorában rajzolt klasszikus, öt sziromból álló virágocskákra? Ez a manikűr azokat a rajzokat idézheti fel, amiket anno rajzolgattatok az óvodában, iskolában. Ha nosztalgiázni támadt kedved, akkor válaszd ezt a virágmintát, mert nagyon egyszerű, és néhány strasszkővel izgalmasabbá teheted. Amelyik körmödre virágokat mintázol, ne fesd be, ez a trükkje ennek a technikának.

Forrás: bestartnails

4. Édes barack

4. Édes barack A barack szín, különösen a pasztell változata minden tavasszal kedvelt árnyalat, így ha közel áll hozzád is ez a szín, és szívesen viselsz barack színű ruhákat, akkor jobb, ha beszerzel néhány barackos lakkot. A virágokat ecsettel rajzold meg, valamint szükséged lesz még egy pinkes, sötétebb barack körömlakkra, fehérre, és pasztell zöldre. A virágokat a képen látható módon most el kicsit, és kész is a művészi hatás.

Forrás: pin.it

5. Rózsaszín és fehér romantika

5. Rózsaszín és fehér romantika Kétségkívül romantikus választás ez az ízléses manikűr, főleg, hogy egyszerű, és mindenkinek jól áll. Az alap egy nude lakk, például pasztell rózsaszín, amit kedves fehér virágokkal dobhatsz fel, és arany strasszkővel koronázhatsz meg.

Forrás: lulus

6. Pöttyök és virágok

6. Pöttyök és virágok Ha valami igazán feltűnő és egyedi körmöket szeretnél a tavaszra, ami nem jön veled szembe az után, és van egy kis időd, türelmed, akkor bátran vágj bele ebbe a csodás manikűrbe! Aprólékos munka, de nem nehéz, így kevésbé gyakorlott körmösök is el tudják készíteni. A kék alappal kezd, majd fess fehérrel felhő szerű foltokat, ebbe jönnek majd a virágok. A pöttyözést követően a fedőlakkozás rögzíti a remekművedet.

Forrás: onenailtorulethemall

7.  Imádnivaló margaréta

7. Imádnivaló margaréta Ezek az üde kis virágok fehér alapszínen mutatnak a leginkább, ezért ajánljuk, hogy Te is fesd fehérre körmeidet, majd jöhetnek a hagyományos öt szirmos virágok, mindegyik más vidám, tavaszi színbe öltözve. Ne felejts el a virágok közepébe valami semleges, de feltűnő pöttyöt festeni.

Forrás: sonailicious

8. Porcelán rózsák

8. Porcelán rózsák A kínai porcelánokat idéző romantikus rózsák körmeiden is pompásan festenek! És ne ijedj meg, ezt nem kell magadnak festeni, ugyanis matrica  a virágminta, ami jó hír, ha gyors manikűrt szeretnél. Válassz pasztell rózsaszín és piros árnyalatokat a matrica nélküli körmeidre is. Azt mondanunk sem kell, hogy ugyanolyan jól mutat rövid körmökön is ez a díszítés, mint a hosszú körmökön.

Forrás: bestartnails

9.Vibráló kék

9.Vibráló kék Minden szemet a körmeidre vonzz majd ez a vibráló kék, ami mellé kompenzálásképp nude körömlakkot használtak, s a virágok ebből a két alapszínből lettek festve, amitől igazán kifinomult, nőies lett az összkép. A manikűr alkotója ovális körömvégeket javasol ehhez a festéshez, de valószínű szögletes körmökkel is nagyon jól mutat.

Forrás: bestartnails

10. Hatalmas virágok

10. Hatalmas virágok Ennek a manikűrnek a játékosságban rejlik az ereje, méghozzá abban, hogy a hatalmas virágokból csak 1-1 rész látható a körmökön. A hüvelyk ujjadra fesd meg a teljes virágot, a két szélsőre egy negyedet, majd a két középső körmeid fél-fél virágot rajzolj, úgy hogy elkészültével összerakhasd őket egy virággá.

Forrás: stylecraze

Ez a cikk folytatódik a következő oldalon

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!