10 gyönyörű karácsonyi veranda, amelyből kötelező választani!

A karácsonyi díszítés a maga színes, fényben úszó tulajdonságaival a az év összes ünnepe közül talán mindenki kedvence. A karácsonyi hangulatot nemcsak a házunkon belül, hanem kívül a tornácon is látni szeretné mindenki, amelyet elsőként szúr ki minden járókelő és látogató.Íme 10 elképesztően szép díszítés a verandára, amelyeket Te is felhasználhatsz a sajátod megvalósításához.

10 gyönyörű karácsonyi veranda, amelyből kötelező választani!

1. Üdvözlő hóemberkék

1. Üdvözlő hóemberkék  Mi is lehetne kedvesebb, mint a látogatóinkat egy csapat aranyos, vidám kis hóemberkével fogadni. Inspirálódj Te is ezzel az ötlettel, amelyeket könnyedén elkészíthetsz, mindössze fehér festékre, és néhány elegáns sálra és sapkára lesz szükséged. Helyezd őket a ház verandájára, fokozva a bejárati ajtó karácsonyi báját.

Forrás: sugarbeecrafts

2. Dán törpe rönk

2. Dán törpe rönk  Imádnivaló és barátságos ez a cédrus rönkökből készült dán törpe, mindemellett egy rendkívül egyszerű és hatásos karácsonyi dekoráció. A forrásban leírtak alapján könnyedén elkészítheted Te is, és már holnap a Te tornácodat is díszítheti ez a jópofa dekoráció. A rönk beszerzését követően már csak fehér és piros festékre van szükséged, valamint néhány kisebb pompomra, és szalagra. Pillanatok alatt kész ez a költséghatékony dekoráció, amely új fokozatra kapcsolja a tornác karácsonyi hangulatát.

Forrás: smartgirlsdiy

3. Lenyűgöző jégkorcsolya és szánkó kombináció

3. Lenyűgöző jégkorcsolya és szánkó kombináció  Használjuk fel a régi jégkorcsolyánkat, és már csak a látványa is azonnal felhozza majd bennünk a régi csodás emlékeket, amiért is többek között érdemes díszítésként felhasználni ezeket az elemeket. Érezzük át és éreztessük ezt csodálatos érzést minden egyes alkalommal, amikor fellépünk a verandákra. Magát a díszítést egészítsük ki egy szánnal néhány fenyőágak, fényekkel, és szalagokkal. Fantasztikusan mutat és remek hangulatot is áraszt majd magából.

Forrás: pinterest

4. DIY karácsonyi szarvas rönkökből

4. DIY karácsonyi szarvas rönkökből  Készítsd el a következő módon a saját rénszarvasodat, méghozzá eme egyedi módon, rönkökből. Ha sikerül az erdőben vagy a kertünkben néhány kisebb rönköt begyűjteni, és a megadott módon összerakni, egy piros sállal megkötni, akkor valóban egy különleges dísz foglalhatja el majd a tornácunkon a helyet. Elkészítése nem minősül teljesen egyszerűnek és gyorsnak sem, viszont a végeredmény minden erőfeszítést megér.

Forrás: designertrapped

5. Veranda a természetesség jegyében

5. Veranda a természetesség jegyében  Ha Te sem vágysz túlzott díszítésre, csillámra, fényekre, akkor ez a típusú díszítése a tornácnak biztosan elnyeri majd a tetszésedet. A buja, virágzó koszorúkkal is lehet karácsonyi varázslatot hozni a verandánkra. Vess néhány pillantást erre a hagyományos, egyszerű megoldásra is, és meglátod, hogy mennyire tökéletes hangulatot tud teremteni. Néhány finomabb szalaggal is vegyítheted a koszorúkat.

Forrás: ismeretlen

6. Kesztyűváza

6. Kesztyűváza  A karácsony abszolút kedvence örökké a kesztyűk maradnak! Sokszor azonban ajándékként mit sem ér, hiszen a tulajdonosa nem feltétlenül hordja ezeket. Ilyenkor tökéletes megoldásnak tűnik, hogy díszítő elemként jelenjen meg otthonunkban. Egyszerűen függeszd ki őket az ajtódra és díszítsd fel a karácsony tipikus kellékeivel: fenyőág, szalagok, bogyók, tobozok…stb.

Forrás: pinterest

7. Hóember koszorú

7. Hóember koszorú  Három különböző méretű koszorút egymás fölé helyezve, dróttal rögzítve egy hóember alapot kapunk. Öltöztessük fel és keltsük életre a hóemberünket sállal, kesztyűvel, szalagokkal! Ez a remek bejárati ajtódísz még inkább kiemeli a karácsony hangulatát, és biztosan az egyik leglátványosabb és legötletesebb ajtódísz lesz a környéken.

Forrás: photobucket

8. Lámpák karácsonyi hangulatban

8. Lámpák karácsonyi hangulatban  Ha már karácsonyi hangulatba öltöztetjük a tornácunkat, akkor a világító testekről se feledkezzünk meg. Ez egy fantasztikus ötlet, hogy hogyan díszítsed fel rendkívül egyszerű módon a tornácot úgy, hogy az összes pásztázó pillantást elnyerje. Az alábbi lépéseket követve igazán csak alapvető és könnyen beszerezhető alapanyagokból pillanatok alatt ilyen díszítést kaphat a mi tornácunk is 🙂

Forrás: inmyownstyle

9. Világító befőttesüvegek

9. Világító befőttesüvegek  Ha úgy érzed, hogy a verandádon túl kevés a világítás, vagy a fénylő díszítés, akkor ez az a projekt, amelyet Neked ajánlunk. Vegyél néhány befőttesüveget, töltsd ki a belsejét apró világító izzókkal, majd szalagokkal vagy madzaggal egy pontban rögzítsd a bejárati ajtódra. Ez az apró trükk varázslatossá teszi majd a téli tornácodat!

Forrás: hometalk

10. Bejárati ajtó koszorúba borulva

10. Bejárati ajtó koszorúba borulva  A tobozok, mint díszítőelem számtalanszor jelenik meg a karácsony kapcsán. Miért ne díszítsük akár a bejárati ajtónkat és óriási toboz koszorúval?! A tobozokat mi magunk is beszerezhetjük akár a természetben, de ha nincs rá módunk, akkor hobbiboltokban is megvásárolhatjuk őket. Ha mindezeket még apró bogyós gyümölcsökkel is díszítjük, akkor valóban rendkívül ünnepélyessé varázsolhatjuk a bejárati ajtónkat.

Forrás: bhg

 

Készítsd el Te is a fent felsoroltak közül valamelyik egyszerű díszítést, és öltöztesd a tornácodat is karácsonyi hangulatba. Nemcsak pompás érzés lesz minden nap hazajövetelkor mindezt megcsodálni, de begyűjtheted a szomszédok elismerő pillantását is!

 

Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!