10 igazán szerelmes Valentin-napi manikűr

Közeleg az év legromantikusabb napja, amikor is a szerelmet ünnepelve minden egy kicsit cukormázasabb, csillogóbb, vagy akár vadítóbb. Varázsold körmeidet is a Valentin-naphoz illővé, ezzel a néhány tippel segítünk neked ötletet meríteni, hogy az ujjad hegyéig is szerelmes lázban égj.

10 igazán szerelmes Valentin-napi manikűr

1. Rózsaszín szívecskék

1. Rózsaszín szívecskék Kinek ne jönnének be a szívecskék Valentin-napon? Ezzel az egyszerű manikűrrel hamar romantikus hangulatot csempészhetsz megjelenésednek. Két árnyalatú rózsaszínre lesz szükséged, illetve feldobhatod néhány körmöd extra csillogó lakkal is.

Forrás: ruthsnailart

2. Előkelő csillogás

2. Előkelő csillogás Bátran írd ki, miről is szól ez a nap. Szerelem, LOVE, ahogy szeretnéd. Válassz kontrasztos színeket a szöveghez, hogy megfelelően látsszon, a többi körmödet pedig emeld ki gyönyörű ezüsttel, ami igazán ünnepélyessé teszi manikűröd.

Forrás: sweetnshimm

3. Csíkok, szívek

3. Csíkok, szívek Ha egy kicsit is ügyesen bánsz az ecsettel, nyugodtan próbáld ki ezt a játékos dizájnt. Két általad kedvelt színt válassz, az egyik világos, a másik sötétebb legyen. Tetszés szerint festheted például vízszintesen a vonalakat, keresztbe a szívecskéket.

Forrás: nicolesnails

4. Körmönfont fekete és fehér

4. Körmönfont fekete és fehér Szereted a minimalista, de mégis hatásos stílust? Akkor ez a manikűr pont neked való lehet! Fesd csodás fehérre körmeidet, majd egy manikűr ecsettel vagy egy hegyes tollal pingáld a választott szavakat feketével a megszáradt körmökre. Kipróbálhatod fordítva is, fekete alapon fehér szöveg, a lényeg, a letisztultság. Határt csak a fantáziád szabhat!

Forrás: pinterest

5. Cuki retro

5. Cuki retro Ha szereted a retrót, az aranyos, kedves pöttyöket, akkor itt egy Valentin-napi változat. Piros, pink, rózsaszín és árnyalatiban gondolkozz, ezeket variáld körmeiden. A pöttyök mellé érdemes becsempészni egy-egy szívecskét is, és garantált az édes megjelenés.

Forrás: imgur

6. Szívdobbantó körmök

6. Szívdobbantó körmök Vedd viccesre a figurát, és szakíts a hagyományos szívecske ábrázolással. Egy vékony ecsettel nem nehéz felrajzolni a szívdobbanást jelképező rajzokat. Biztosan mosolyt csal majd az arcokra ez a kreatív, romantikus manikűr.

Forrás: nailstorming

7. Körömmatrica

7. Körömmatrica Ha szeretnéd az aprólékos festegetést kihagyni, de mégis szereted a mintákat körmeiden, neked találták ki a körömmatricát! Bármilyen, számodra romantikus, vagy éppen szerelmedre emlékeztető motívumot kiválaszthatsz, és rém egyszerűen felragaszthatsz körmeidre.

Forrás: chickettes

8. Valentin-napi szívhalmok

8. Valentin-napi szívhalmok Ha nem elégszel meg körmönként egy szívecskével, akkor halmozd őket egymásra! Az alábbi képen elleshet a trükköt, hogyan tudod ezt a csupaszív hatást elérni, ami igazán kedves, szemet gyönyörködtető látványt nyújt a munka végeztével.

Forrás: decorandouas

9. Ölelés és csókok

9. Ölelés és csókok XOXO, vagyis ölelés és csókok. Mi másról is szólna a Valentin-nap, ha nem ezekről? Ezzel az ötlettel biztosan egyedien fog festeni manikűröd! Rajzolj a szívecskék mellé X-eket és O-kat, figyelj az arányokra, de nem kell mértani pontosságra törekedni, csak lazán, cserfesen.

Forrás: lexiejade

10. Szerelmes ombre szívek


Kreálj makulátlan, igazán kifinomult Valentin-napi manikűrt, ami első látásra talán nehéznek tűnik, de a videó segítségével, és egy kis türelemmel te is elkészítheted! Amire szükséged van: egy jó alaplakk, ragasztócsík, kozmetikai vatta, olló, fedőlakk, és akril festék vagy körömlakk fehér, piros és pink színekben. Sok sikert!

Forrás: youtube

 

Mindegy hogyan és hol ünnepled a Valentin-napot, a fent bemutatott manikűrök biztosan segítenek majd szerelmes hangulatba kerülni. Ünneplésre fel, kellemes romantikázást kívánunk!

Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!