10 különleges tavaszi veranda dekoráció

Ha már a tavaszi dekorációt tervezed otthonodban, akkor érdemes már a bejáratnál elkezdeni. Ha a tornácra, előkertre gondolunk, persze mindenkinek a friss növények, hagymás virágok jutnak eszébe, de érdemes belecsempészni más különleges kiegészítőket is a veranda megjelenésébe. Íme 10 kreatív mód arra, hogy a tavasz szelleme bekopogjon hozzád is.

10 különleges tavaszi veranda dekorációv

1. Színjáték

1. Színjáték  Dobd fel néhány erőteljesebb, friss színnel a teraszodat, válassz például türkizt, pinket vagy narancsot a halványabb alapszínek mellé kiegészítésképp. Lehetnek ezek párnák, vázák, színes székek vagy textíliák.

Forrás: lampsplus

2. Barátságos hangulat

2. Barátságos hangulat  Egy kis tábla köszönti kedves szavakkal az érkezőket, virágcsokrok, pozsgások, és gyógynövények sorakoznak bűbájos cserepekben, bödönökben és tálcákban. Ha igazán ötletes szeretnél lenni, tegyél friss virágokat egy gumicsizmába.

Forrás: cottageintheoaks

3. Egyszerűen tökéletes

3. Egyszerűen tökéletes  Helyezz el néhány igazán egyszerű, de feltűnő tavaszi elemet verandádon. Barkák a vázában, egy gyönyörű páfrány, színes lábtörlő, és azzal harmonizáló párnák könnyedén felfrissítik a már megszokott tornácodat.

Forrás: onsuttonplace

4. Tavaszi hírnökök

4. Tavaszi hírnökök  A következő összeállításban a virágok dominálnak, közülük is a csodás aranyvessző koszorú  a főszereplő. Szépen mutatnak a kankalinok, és a saját készítésű madár fészkek mellette.

Forrás: everydayhomeblog

5. Farm hangulat

5. Farm hangulat  A tornácon elhelyezett fa hintaszékeket színesítsd vidám párnákkal, a barka nem hiányozhat az asztalról, és gondoskodj néhány kaspó színes tavaszi virágról, s már készen is a barátságos, tanyasi hangulatot idéző veranda.

Forrás: onsuttonplace

6. Kora tavaszi veranda

6. Kora tavaszi veranda   A tavasz a természet újjászületését is jelenti, ami szebbnél szebb formákban jelenik meg. Használd bátran Földanya kincseit dekorációként, vágj virágzó faágakat vázába, fond bele őket koszorúba vagy egyszerűen tűzd cserepekbe.

Forrás: littlebrags

7. Meszelt kaspók

7. Meszelt kaspók  Bájosan mutatnak a különböző kisebb, nagyobb fehérre meszelt, vagy festett kaspók egymás mellett, főleg, ha mindegyiket más színű virággal ülteted be. Egy antik kis asztalkán, szekrénykén teljes az összkép.

Forrás: tidbits

8. Tavaszból a nyárba

8. Tavaszból a nyárba  Ezen a veranda stíluson már fellelhetők nyári elemek is, amik tavasz végén becsempészhetők a kültéri dekorációba. Az ülőpárna és a mécsesek, szőnyeg meleg estékre hívogat kifele.

Forrás: jennaburger

9. Különleges fűszerkert

9. Különleges fűszerkert  Függőleges fűszerkertet a verandán nem sok helyen látni. Nagyon kreatív, és praktikus megoldás a gerendára elhelyezett kis kaspók, amik nem csak hasznosak, hanem csodásan dekorációs elemként is működnek.

Forrás: homeremediesrx

10. Színt a széknek

10. Színt a széknek  Egy régi, kopott széket újrafestve feltűnő dekorációs kelléket kapsz, ami nem mellesleg virágcserép tartóként funkcionál, vagy egyéb tárolásra is használható. Színben passzoló lábtörlővel elérheted a tökéletes összhatást tavaszi előkertednek.

Forrás: debbie-debbiedoos

 

Ezután az összeállítás után biztosan számos új kreatív megoldás is eszedbe juthatott, hogyan öltöztesd verandádat, erkélyedet, teraszodat tavaszi díszbe. A tél végén jó programnak ígérkezik egy kis hangolódás a várva várt tavaszra, kezd el most!

Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!