10 legijesztőbb ötlet Halloween-ra, amitől a te fád lesz a legfélelmetesebb

Ismét nyakunkon a Halloween, így épp itt az ideje, hogy Te is elkezdj készülődni kísértetiesebbnél kísértetiesebb kiegészítőkkel. Természetesen a kertedet sem szabad kihagyni, így mi is néhány hajmeresztő tippel egészítjük ki a tavalyi ötlettáradat.

10 legijesztőbb ötlet Halloween-ra, amitől a te fád lesz a legfélelmetesebb

1. Csontváz a fába burkolódzva

1. Csontváz a fába burkolódzva  A csontváz egy olyan kiegészítő, ami semmiképpen nem hiányozhat Halloween – napján. Igaz, nem könnyű a beszerzése, de a siker garantált. Nem igényel túl nagy kreativitást, azonban egy jól elrejtett csontváz hatalmas ijedelmet tud okozni. A következő évben másképp felhasználva újra kísérthetünk vele!

Forrás: halloweenforum

2. Leselkedő fák

2. Leselkedő fák  Ez egy fantasztikus kreálmány, hiszen nincs olyan ember, akit ezek a félelmetes szemek meg ne igéznének. Már a fotótól is borsódzik az ember háta. Némi kézügyesség nyilván szükséges, de megéri energiát belefektetni. Ha adott a fa, akkor szerintem mindenképp próbáljátok ki!

Forrás: residencestyle

3. Lámpások

3. Lámpások  Halloween hallatán első sorban mindenkinek a töklámpások jutnak eszébe. Az alábbi dekoráció valamivel visszafogottabb, hangulatos őszi élményt nyújt egy kisgyermekes családnak, vagy egy idősebb párnak. Remek programként szolgál a töklámpások közös elkészítése a családdal, a fények pedig extra meghittséget adnak.

Forrás: yournestdesign

4. Magányos kézfejek

4. Magányos kézfejek  Úgy vélem, hogy ez az egyik leghátborzongatóbb Halloween-i kiegészítő. Alapos előkészületet igényel, hiszen a kezeket vagy megvásárolhatjuk, vagy akár gipszből el is készíthetjük, de csak egyszer szükséges beleinvesztálnunk, a következő években is bátran felhasználhatjuk. Ha sikerült kiválasztanunk egy vékonyabb fát, akkor a megfelelő rögzítést követően biztosak lehetünk benne, hogy mindenkinél kiveri majd biztosítékot.

Forrás: residencestyle

5. Az éhező fa

5. Az éhező fa  Ez a Halloween-i ötlet a kisebbek körében rendkívül ijesztő, az idősebbeknél pedig nagyon mulatságos. Különösebb előkészületet nem igényel, mindenkinek bátran tudom ajánlani, mivel minden hozzávalót megtalálunk az otthonunkban. Fontos, hogy a nadrágot a kibéleléskor ne felejtsük el kifeszíteni a megfelelő szögben – ezt megtehetjük akár egy hosszabb bottal is. Továbbá tartsuk szem előtt, hogy a közelben megoldható legyen az áramforrás is a világító szemek miatt.

Forrás: pinterest

6. Igazi temető

6. Igazi temető  Ezt azoknak ajánlom, aki tényleg nem sajnálja sem az időt, sem a pénzt arra, hogy az utcában az ő kertje tükrözze maximálisan a Halloween-i hangulatot. Elsőként a sírokat kell előállítanunk, amelyeket akár meg is rendelhetünk, vagy magunk is elkészíthetjük dobozokból, gipszből. A legfontosabb eleme a megvilágítás, amely megfelelő szakértelmet és rengeteg energiát követel, hiszen nem csak a fán lógó lámpások adják a fényt, hanem a megfelelő irányban megvilágított zöld, sejtelmes fényáradat is, amely fantasztikusan visszaadja a kísérteties, temetői hangulatot.

Forrás: halloweenforum

7. Leselkedő szörnyek

7. Leselkedő szörnyek  Ezt a Halloween -i díszítést bárki fillérekből meg tudja valósítani, hiszen semmi másra nincs szükség, csak egy papírtekercsre és izzókra. Legyünk kreatívak, és a tekercsekre különböző típusú szemeket rajzoljunk, majd vágjuk ki. Teljes sötétségben ezek a szemek nagyon félelmetesen hatnak majd mindenkire.

Forrás: imgur

8. Fán lógó halottak

8. Fán lógó halottak  Azért ez az ötlet nappal is meglehetősen bizarr látványt nyújt, azonban ajánlom minden fiatalnak, mivel nagyon könnyű az elkészítése. Tulajdonképpen teljesen egyéni, hogy ki milyen anyagokat használ fel. A legfontosabb az óriási tekercs folpack, egy kevés piros festék ( de akár ketchupot is használhatunk), és valamilyen tömőanyag. Figyeljünk a méretekre, valamint a megfelelő formázásra is.

Forrás: hauntforum

9. Repkedő boszorkány

9. Repkedő boszorkány  A boszorkány is szerves kiegészítő eleme a Halloween ünnepének, így erről sem szabad megfeledkezni! Ebben az esetben nem feltétlenül a félelemkeltésről van szó, hanem mindinkább a humorról, a vicces hangulatról. Néhány kiegészítőt be kell hozzá szerezni (kalap, köpeny, kézfejek, seprű), ugyanakkor egyszerűen bárki el tudja készíteni az alább csatolt forrásanyag segítségével.

Forrás: ehow

10. Szellem-tánc

10. Szellem-tánc  És végül az elengedhetetlen szimbóluma Halloween-nak: A szellem. Senki számára nem ismeretlen a fehér lepedővel való ijesztgetés, így hát ezúttal sem hagyhatjuk ki a felsorolásból. Ha a kertedben van egy hinta, akkor okvetlen használd ki a képen látható módon, hiszen egy hintázó gyerekszellemnél kevés félelmetesebb dologgal lehet találkozni. Ha nincs hintád, akkor egyszerűen egy faágról lógasd le, mindenképp hatással lesz a látogatókra.

Forrás: cupcakesandcashmere

Ez a közelgő ünnep kiváló lehetőséget nyújt a kreativitásod bemutatására, elegendő ha önmagában hűvös és ijesztő díszeket készítesz. Úgy vélem mindenki bátran válogathat: az is, aki egyszerűen elkészíthető tippeket keresett, és az is, aki egy Halloween-i versenyen el szeretné nyerni a legfélelmetesebb kert címét. Amennyiben a fent felsorolt ötletek közül néhányat megvalósítasz, akkor biztosíthatlak, hogy látogatóid mind irigyeid lesznek 🙂

Ha tetszett a cikk, oszd meg a barátaiddal!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!