22 briliáns bárt idéző konyhaablak

Néha elegendő egy megfelelő ötlet, amellyel meg tudjuk valósítani álmainkat. Rendkívül praktikus megoldások ezek, hiszen ahogy elkészítjük az ablakban lévő pultot/ bárpultot, azonnal egybenyitjuk a két teret. Engedjük be az otthonunkba a fényt és az életet! Íme néhány remek ötlet, amelyeket a Te otthonodban is könnyedén kialakíthatsz.

22 briliáns bárt idéző konyhaablak

1. Családegyesítő ablak

Családegyesítő ablak  Sokszor magányosan érzed magad vacsorafőzés közben, miközben a család többi tagja a nappaliban megbeszélik a napjukat? Nyisd egybe a nappalit a konyháddal egy ablak segítésével, és máris élvezhetitek az nap minden percét.

Forrás: houzz

2. Természetközeli reggeli

Természetközeli reggeli  Milyen érzés lenne reggelente akár a természet lágy ölében, a lombok között fogyasztani a reggelidet? Ugye, hogy nem lehet ellenállni ennek a különleges és egyedi kilátásnak? Nem kell se falat vágnod, csak néhány széket megfelelően elhelyezned, és minden napot tökéletesen indíthatod.

Forrás: redbird-blue

3. Egy időben a konyhában és a teraszon

3. Egy időben a konyhában és a teraszon  Igen, mindez egy egyszerű ablakkal könnyedén megoldható. Miközben a gyerekek a teraszon élvezik a nyarat, te nyugodtan bent elkészítheted a fantasztikus ebédet, és emellett egy pillanatra nem kell szem elől tévesztened őket.

Forrás: nincs megjeleníthető tartalom

4. Beltéri és kültéri áramlás

Beltéri és kültéri áramlás  Ezt a tökéletességet egy 50-es évekbeli runch – stílusú házból sikerült varázsolni, mindössze egy álmodozóra és egy nyílt gondolkodású tervezőre volt szükség. Ahogy a bárszerű ablakpárkány egybenyitja a kül- és belteret, tökéletes helyszínt ad mind a szórakozásnak, mind a pihenésnek.

Forrás: houzz

5. Fiatalság bohóság

5. Fiatalság bohóság  Szereted, ha esténként átjönnek a haverok egy- két sörre? Csináld stílusosan! Ezzel a megoldással nyáron élvezhetitek az esték kellemes hőmérsékletét a teraszon, miközben nem kell minden pillanatban otthagynod a vendégeidet egyedül, hogy kivigyél újabb hűtött frissítőt!

Forrás: dustjacket-attic

6. Családias környezet

6. Családias környezet  Hogy is lehetne jobban feldobni egy ilyen konyhával egybenyitható teraszt? Természetesen az elengedhetetlen fűszernövényekkel, amelyeket még stílusosabban úgy csempészhetjük otthonunkba, ha vertikálisan helyezzük el.

Forrás: ext.homedepot

7. Kávéház az otthonodban

7. Kávéház az otthonodban  Mindenki szereti, ha egy kávézó stílusosan van berendezve, ha nyugalmat kölcsönöz. És őszintén, ki ne örülne, ha mindezt minden reggeli kávénk fogyasztása közben élvezhetnénk? Ha van egy kis hely a nappalinkban az ablaknál, akkor már csak egy fából készült bárpultként szolgáló polcra és egy székre van szükségünk. Ennyire egyszerű, így mindenkinek alkalma nyílik a saját otthonában lazítani, és csodálni a környezetét.

Forrás: offbeatandinspired

8. Bár az otthonunkban

Bár az otthonunkban  Ez aztán a valóban természetközeli élmény. Az óriási ablakokkal nemcsak rengeteg fényt engedünk be az otthonunkba, hanem tereket nyitunk meg vele, miközben folyamatosan csodálhatjuk az elénk táruló természeti látképet.

Forrás: houzz

9. Ici – pici bárablak

9. Ici - pici bárablak  Ha úgy látjuk, hogy nekünk sokkal csekélyebb lehetőségünk nyílik arra, hogy egy összekötő bárpultot alakítsunk ki a teraszunkon, akkor vessünk egy egy röpke pillantást  a következő képre: egyértelműen alátámasztja, hogy mindig van remény 🙂 Egy kis pulton is tökéletes romantikus vacsorát tölthetsz el kedveseddel a csillagok alatt.

Forrás: hdestates

10. A tipikus családi fészek

10. A tipikus családi fészek  Vannak olyan képek, amelyekhez nem is kell megjegyzést fűzni, mert szinte megszólalnak. Ez a kép is egy olyan, hiszen teljes mértékben visszatükrözi azt a nyugalmat, amire a rohanó hétköznapok után mindenki közülünk vágyik. kell ennél több?

Forrás: homelife

Ez a cikk folytatódik a következő oldalon

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!