25 körömlakk felhasználási tipp, ami feldobbja a hétköznapi dolgaidat!

Az ember nem is gondolná, hogy hányféle képen felhasználhatóak a körömlakkok. Íme tőlünk 25 szuper ötlet, amelyet Te is könnyedén elkészíthetsz otthon. Elegendő hozzá egy bármelyik üzletben kapható körömlakk, némi kézügyesség, és csodálatos dogokra leszel képes. Megmutatjuk, hogyan díszíthetsz vele üdvözlőlapokat, vagy újíthatod fel a már megunt cipőidet. A legfontosabb szabály, hogy mindig szellőztess a műveletek közben!

25 körömlakk felhasználási mód 1

1. Váza körömlakküvegből

1. Váza körömlakküvegből  Ez aztán egy remek ajándékötlet akár anyák napjára, akár a barátnődnek, de a szobád dekorációját is képezheti bármelyik darab. Szóval, ha akad otthon néhány darab üres körömlakküveg, akkor ne habozz, készítsd el Te is ezt a cuki kis vázát!

Forrás: cremedelacraft

2. Különleges vintage kulcsok

2. Különleges vintage kulcsok  Ha azok közé a fiatalok közé tartozol, akik imádják, ha minden vintage stílusú, akkor ezt neked muszáj elkészítened. Ha van otthon egy marék öreg kulcsot, akkor nyert ügyed van. Természetesen akár a használatban lévő kulcsaidat is kifestheted körömlakkjaiddal, így nem kell már hosszú perceket az ajtó előtt várnod, amíg megtalálod a megfelelő kulcsot.

Forrás: maizehutton

3. DIY Galaxis nyaklánc

3. DIY Galaxis nyaklánc  Ha valami igazán különleges ékszerre vágysz, vagy egyedi ajándékkal szeretnéd meglepni a barátaidat, akkor ezt a nyakláncot okvetlen el kell készítened. Mindössze néhány hozzávaló segítségével Te is megteremtheted a kedvenc nyakláncodat.

Forrás: ohthelovelythings

4. Márványozás körömlakkal

4. Márványozás körömlakkal  A márványozás technikáját különböző anyagokkal lehet megvalósítani. Ugyan nem egy könnyű feladat, de mi megpróbálunk egy egyszerűbb útmutatót adni Neked, hogy Te is megpróbálkozhass ezzel a technikával, és egy valódi kincset adjunk a kezedbe. A legfontosabb, hogy gyorsan kell dolgozni, hiszen a körömlakk gyorsan szárad. Ha már lakkozott a körmöd, akkor ne feledkezz meg kesztyűről! 🙂

Forrás: stampawaywithme

5. Márványozott poháralátét

5. Márványozott poháralátét  Kell ennél jobb ajándékötlet lakásavató buliba?! Hidd el, ezzel az ajándékkal nem tudsz melléfogni. A színek jelenlétével, mégis a maga egyszerűségével minden lakás környezetben helyet talál, akár poháralátétként, akár a virágok alá helyezve.

Forrás: sisoo

6. DIY Donut szemüvegkeret

6. DIY Donut szemüvegkeret  Ha imádod a Donut-ot, akkor fejezd ki imádatod úgy, hogy az az arcodra legyen írva 🙂 Egy buliban, vagy bármelyik fesztiválon 100 %, hogy ez a szemüveg nyerné el a legtöbbek tetszését. Légy hát a tulajdonosa! Mit szólsz, indulhat a buli?

Forrás: studiodiy

7. DIY Színes kulcsok

7. DIY Színes kulcsok  Imádod az eredetiséged? Add meg ezt a lehetőséget a kulcsaidnak. Végy elő néhány körömlakkot, és találj ki vidámabbnál vidámabb motívumokat. Képzeld azt, hogy a húsvéti tojásokat díszíted, viszont ebben az esetben nem kell senkinek sem odaajándékoznod 🙂 És nem utolsó sorban ezzel a festegetéssel remekül elkülönítheted az egyes kulcsaidat, így Te is szervezettebb leszel!

Forrás: athriftymom

8. DIY Telefontok

8. DIY Telefontok  Ki ne szeretné gyakran váltogatni a telefonján a tokot?! Tedd Te is, de légy egyedi! Mindehhez szükséged van egy átlátszó telefontokra és sok – sok körömlakkra. Szabad kézzel is rajzolhatsz, de használhatsz előre elkészített rajzokat is, de akár kivághatsz bármilyen anyagot is, és az átlátszó tokba helyezheted.

Forrás: abeautifulmess

9. DIY Ceruza

9. DIY Ceruza  Minden diák szeretne villogni a sulis cuccaival. Ezzel az apró trükkel Te is segíthetsz, hogy a gyerekednek legyenek a legmenőbb ceruzái az osztályban. Nem kel hozzá más, mint néhány a célnak megfelelő teljesen egyszerű ceruza, valamint az elengedhetetlen körömlakk. A díszítéshez is adunk néhány ötletet, de akár a kedvenc mesékből is választhatsz egy-egy motívumot.

Forrás: artscrackers

10. DIY Színes rajzszögek

10. DIY Színes rajzszögek  Varázsoljuk vidámmá a sulis időszakot, hisz minden a kis dolgokon múlik. Az ember nem is gondolná, hogy ilyen apróságok mekkora örömet tudnak okozni. Legyünk mindig pozitívak, legyünk színesek!

Forrás: blog.modcloth

Ez a cikk folytatódik a következő oldalon

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!

Ingyenes DIY projektek és receptek a postaládádba!

Iratkozz fel hozzánk! Ingyenes DIY projektek és receptek minden nap!

Nem spam!